2025.07.06. - Csaba

Burgonyasaláta

Az ecetet elkeverjük sóval, borssal, olajjal. A héjában fõtt burgonyát, a fõtt tojást, uborkát felszeljük és mély tálba tesszük. Hozzáadjuk az olajos öntetet és lazán összekeverjük. Fél órát pihentetve tálaljuk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Hozzávalók:
80 dkg burgonya
2 db tojás (fõtt)
20 dkg kígyóuborka
2 ek. olaj
ecet, só, bors

Energiatartalma: 235 kcal

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!