Hozzávalók: 1,10 kg tisztított ananász, 80 dkg narancs, 1,10 kg mandarin, 2 lime héja és leve, 20 dkg marcipán, 2 teáskanál fahéj, 3 evõkanál mézeskalács fûszerkeverék, 2 vaníliarúd, 10 dkg mogyoró, 10 dkg mandula, 1,50 kg zselésítõ cukor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A gyümölcsöket meghámozzuk, lemérjük, majd mixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a marcipánt és alaposan összekeverjük. Az egészet egy nagy lábasba öntjük.
A vaníliarudak belsejét kikaparjuk, és a többi alapanyaggal együtt a gyümölcsökhöz adjuk. Alapos keverés után felfõzzük a masszát, és 5 percig összeforraljuk. A lekvárt tiszta üvegekbe adagoljuk, hagyjuk kihûlni.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!