
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!
Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tölteléket 12 részre osztva egyenként belegöngyölöm a levelekbe, mintha töltött káposztát készítenék. A tûzálló tálat kikenem a vajjal, egyenletesen behintem a liszttel, majd a kis tekercseket egymás mellé rakom. Az egészet meglocsolom tejföllel, és a tálat befedve az elõmelegített forró sütõbe tolom. 30 percnyi párolás után rászórom a megtisztított és vékonyka kis hasábokra vágott karalábét. Saját levével meglocsolom és lefedve, a sütõben készre párolom. Ha már megpuhult a karalábé, citromlével és csipetnyi cukorral ízesítem. Tálaláskor tányérra csúsztatok 3 göngyöleget és melléteszek karalábét, amit kevés tejföllel lelocsolok és citromkarikával díszítek.
Jó étvágyat!