2024.04.20. - Tivadar

Paradicsomos burgonyafõzelék

Hozzávalók: 1 kg krumpli, 6 dl paradicsomlé, 2 ek olaj, 4 ek liszt, vöröshagyma, cukor, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A krumplit meghámozzuk, kockára vágjuk. A hagymát megpucoljuk, és a krumplival együtt feltesszük fõni a paradicsomlében. Az elpárolgott vizet pótoljuk. Sóval, esetleg cukorral ízesítsük. Ha a krumpli megpuhult az olajból és a lisztbõl készítsünk rántást, és sûrítsük vele a fõzeléket.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!