
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az ananászt leszûrjük, és összekeverjük a triple sec-kel. A felforrt cukros, vaníliás tejet állandó keverés közben összekeverjük a pudingporral készített masszával, és az egészet sûrû péppé fõzzük. A fõzés végén hozzáadom a tojásfehérjébõl vert habot. Az így elkészített krémhez tejszínhabot és kockára vágott ananászt keverünk. A poharak vagy kelyhek aljába egyenletesen elosztom a triple sec-kel ízesített ananászt, ráöntöm a karamellszirupot, és végül az ananászos vaníliakrémet. Hûtõben jól kihûtöm, tejszínhabbal, tortadarával díszítve egy-egy Rolettivel kínálom a vendégeknek. Különösen nyáron üdítõ édesség.
Jó étvágyat!