2024.04.25. - Márk

Ipoly pulykapecsenye

Hozzávalók: 40 dkg pulykamell csíkozva, fél fej káposzta csíkokra gyalulva, 1 fej hagyma szeletelve, 2 savanykás alma, 2 dl fõzõtejszín, vagy tejföl, vagy habarás, kakukkfû, bors, só, olaj.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A felforrósított olajon a pulykamell csíkokat átforgatjuk, só bors kakukkfûvel rászórom. rátesszük a káposztát, és kb. 25 percig pároljuk közepes hõfokon. kevés vizet önthetünk alá. Hozzá adjuk a hagymát majd 5 perc múlva az almát is ezzel is további 5 percig fõzzük. Ezután az összes levet elforraljuk alóla és feleresztjük a tejszínnel. egyet forraljuk és kész.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!