Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg kígyóuborka, 4 dl joghurt, 1 evõkanál olívaolaj, 1 gerezd fokhagyma, ecet, só, 1 csokor zöldkapor.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Az uborkát megmossuk, leszárítjuk, végeit levágjuk, majd kockákra aprítjuk. A kaprot finomra metéljük, a fokhagymát lereszeljük, majd mindkettõt összekeverjük az ecettel, az olívaolajjal és a sóval. Ráöntjük az elõkészített uborkát, jól összevegyítjük, és 40 percre a hûtõbe tesszük, hogy ízei összeérjenek. Mindig hidegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!