2024.04.25. - Márk

Szerb rizses hús

Hozzávalók: 75 dkg sertéslapocka, 2,5 dkg só, 15 dkg zsír, 1,5 dkg pirospaprika, 10 dkg hagyma, 25 dkg lecsó, 35 dkg rizs.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Zsírban (8 dkg) megpirítjuk a hagymát, beleszórjuk a pirospaprikát, felöntjük vízzel, és puhára pároljuk benne a feldarabolt húst. A rizst megpirítjuk a maradék zsírban, majd a lecsóval együtt a húshoz öntjük, és készre fõzzük.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!