Hozzávalók: 2 kg fürtös ribizli, fél kg cukor, fél liter vodka (40 %-os, jófajta).
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A nem egészen érett fürtös ribizlit óvatosan megmosom, beleteszem az üvegekbe és rászórom a cukrot. Leöntöm a vodkával (rendes vodkával, nem hamisítvánnyal!) és lezárom, majd a kamrában a helyére teszem. Hidegtálak, fagylaltkelyhek pudingok díszítéséül szolgálhat a nyár emléke.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!