Hozzávalók: 30 dkg karfiol, 30 dkg brokkoli, 15 dkg paradicsom, 15 dkg mozzarella, 5-6 gerezd fokhagyma, só, citromlé, vaj.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A megmosott brokkolit tedd sós vízbe, add hozzá az összezúzott fokhagymát és fõzd az ízesített vízben félpuhára. A karfiolt szedd rózsáira és citromlével ízesített, sós vízben a brokkolihoz hasonlóan fõzd félig készre.
Rétegezd a brokkolit, a karfiolt és a sajtot egy kisebb, vajjal kikent tûzálló tálba – a tetejére egy sor sajt és egy sor paradicsomkarika kerüljön. Forró sütõben süsd meg.
Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!