
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tokaszalonnát és a tüdõt enyhén sós vízben puhára fõzzük, majd a levétõl leszûrve hûlni hagyjuk. A nyers májat hártyáitól megtisztítjuk, majd apró lyukú húsdarálón a fõtt szalonnával és tüdõvel együtt ledaráljuk. A megtisztított rizst puhára fõzzük a szalonna és a tüdõ fõzõlevében. A megtisztított és apró kockákra vágott vöröshagymát a zsíron világossárgára fonnyasztjuk, és a hideg vízzel leöblített rizzsel együtt hozzáadjuk a darált szalonnához, tüdõhöz. Megfûszerezzük, megsózzuk és annyi abálólevet öntünk hozzá, hogy a massza a töltéshez szükségesen képlékeny legyen, majd lazán bélbe töltjük, végeit elkötjük, és 90 fokos vízben 35
percig fõzzük. A fõzõvízbõl kiemelve hagyjuk kihûlni, és néhány napig hidegen tárolva, fogyasztás elõtt megsütve fogyasztható.