
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tokaszalonnát, szalonnafélét, az apróhúst sós vízben puhára fõzzük. A májat nyersen apró lyukú húsdarálón ledaráljuk. Ha a húsfélék puhára fõttek, szintén ledaráljuk és hagyjuk kihûlni. Az apró kockára vágott zsemlét tejben megáztatjuk. A megtisztított vöröshagymát apró kockára vágva a zsíron megfonnyasztjuk, végül az egészet alaposan összedolgozzuk a hozzáadott sóval és fûszerekkel. Ha a képlékenységhez szükséges, kevés húslével hígítjuk. Az elõre elkészített, darabokra vágott, tisztított hurkabelet betöltjük, végeit lekötjük, és a már elõbb leírt módon megfõzzük, a fõzõlébõl kiemelve hideg vízben lehûtjük, majd leszáradás után hûvös helyen tároljuk felhasználásig.