Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A csirkemelleket kicsontozzuk, a bõrt lehúzzuk (a csontból és a bõrbõl levest készíthetünk), majd a tömör húsdarabokat hosszában felszeleteljük. A csirkemell-szeleteket megsózzuk, megborsozzuk és pár percig állni hagyjuk. Közben a tojásokat felverjük, a gyömbérrel, borssal és sóval ízesítjük. A kókuszreszeléket összekeverjük a zsemlemorzsával. A húsdarabok mindkét oldalát megmártjuk a lisztben. Ezután beleforgatjuk a fûszeres tojásba, majd a kókuszos morzsában meghempergetjük. Ismét a tojásba és újra a kókuszos morzsába forgatva, 170 fokos olajban világossárgára megsütjük (4-5 perc). Vigyázat: gyorsan sül! Az olajból kivéve lecsöpögtetjük, és mazsolás-gyömbéres rizzsel tálaljuk. Egyszerûen és gyorsan elkészíthetõ, ám különleges étel.