Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Elõször a "zsákot" készítjük el: a tojást habosra verjük a tejjel, hozzáadjuk a lisztet és a fûszereket, majd simára keverjük. A masszába utoljára belekeverjük a reszelt sajtot, amelytõl sûrûvé válik. A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük, majd le is szárítjuk. Egyforma vékonyka hasábokra vágjuk, és elõször lisztbe, ezután a tésztába mártjuk, így rátapad a "zsák". 170 fokos olajba tesszük és szép világosbarnára sütjük (7-8 perc). Vigyázat! A sajt miatt hamar sül, ezért ügyeljünk arra, nehogy túlsüssük, mert keserûvé válhat. Egyszerre csak keveset tegyünk az olajsütõ készülékbe, hogy ne ragadhassanak össze a kis bundázott zöldséghasábok. Az olajból kivéve lecsöpögtetjük, esetleg papírtörülközõre tesszük, hogy az a fölösleges olajat beszívja. Majonézes mártással vagy anélkül is fogyaszthatjuk egy nagy tál saláta társaságában. Egyszerûen és gyorsan elkészíthetõ, maradék kis zöldség is felhasználható hozzá.