Azonos mennyiségû tarhonyát és rizst olajon kissé megpirítunk, felöntjük kétszeres mennyiségû vízzel (ehez + jön a többi alkatrész által felvett víz), majd hozzáadjuk at apró kockákra vágott húsfélét és krumplit. Ízlés szerint fûszerezzük, majd fedõ alatt kis lángon pároljuk. Amikor már majdnem minden vizet felvett levesszük a tûzrõl, kiszedjük az ízlés szerint egészben belefõzött hagymát, paprikát paradicsomot, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott uborkát. Fedõ alatt néhány perc alatt készre párolódik.
Joker-tarhonya
Hozzávalók: mindegy csak hús legyen, (darálthús,virsli,lángoltkolbász,bármi...), tarhonya, rizs, krumpli, csemegeuborka, olaj, kis fej hagyma, paprika, paradicsom, só,fehérbors,kurkuma,õrölt paprika,ételízesítõ;
Elkészítése:
Azonos mennyiségû tarhonyát és rizst olajon kissé megpirítunk, felöntjük kétszeres mennyiségû vízzel (ehez + jön a többi alkatrész által felvett víz), majd hozzáadjuk at apró kockákra vágott húsfélét és krumplit. Ízlés szerint fûszerezzük, majd fedõ alatt kis lángon pároljuk. Amikor már majdnem minden vizet felvett levesszük a tûzrõl, kiszedjük az ízlés szerint egészben belefõzött hagymát, paprikát paradicsomot, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott uborkát. Fedõ alatt néhány perc alatt készre párolódik.
Azonos mennyiségû tarhonyát és rizst olajon kissé megpirítunk, felöntjük kétszeres mennyiségû vízzel (ehez + jön a többi alkatrész által felvett víz), majd hozzáadjuk at apró kockákra vágott húsfélét és krumplit. Ízlés szerint fûszerezzük, majd fedõ alatt kis lángon pároljuk. Amikor már majdnem minden vizet felvett levesszük a tûzrõl, kiszedjük az ízlés szerint egészben belefõzött hagymát, paprikát paradicsomot, majd hozzáadjuk az apróra felkockázott uborkát. Fedõ alatt néhány perc alatt készre párolódik.