2024.04.16. - Csongor

Áfonyabefõtt

Hozzávalók: 1 kg áfonya, 35 dkg cukor, üvegenként egy szem szegfûszeg.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az áfonyát megtisztítom, megszabadítom a szárától, szitán lecsurgatom. A cukorral felfõzöm, majd a gyümölcsöt üvegekbe teszem. Mindegyik üvegbe teszek egy szem szegfûszeget is. A visszamaradt levet felére besûrítem és ráöntöm a gyümölcsre. Forrón üvegekbe töltöm és kidunsztolom.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!