A végén sózd a tetejére helyezd el a megsült zsályaleveleket.Köretnek a Hagymás tört burgonyát ajánlom hozzá.De a friss zsályalevél palacsinta tésztába mártva ropogósra sütve alkalmas köretnek.
Serpenyõs almás-csirkemáj
Hozzávalók: 4 szép lilahagyma, 50dkg alma, 3-4 ek olaj, 1 csokor zsálya, 40dkg csirkemáj, só,õrölt bors és 1 dl almabor.
A lila hagymát és az almát megtisztítás után vágd cikkekre.Egy serpenyõben forrósíts fel az olajat,a zsályalevelet forgasd át benne nagy lángon.Ezután tedd ki szalvétára,majd a zsályás olajba tedd a májat,a hagymát és pirítsd meg.Fûszerezd a borssal add hozzá az almacikkeket.Az almabort öntsd rá és lassan rázogasd addig míg a máj megpuhul.
A végén sózd a tetejére helyezd el a megsült zsályaleveleket.Köretnek a Hagymás tört burgonyát ajánlom hozzá.De a friss zsályalevél palacsinta tésztába mártva ropogósra sütve alkalmas köretnek.
A végén sózd a tetejére helyezd el a megsült zsályaleveleket.Köretnek a Hagymás tört burgonyát ajánlom hozzá.De a friss zsályalevél palacsinta tésztába mártva ropogósra sütve alkalmas köretnek.