2024.04.18. - Andrea, Ilma

Házi hamburger

Hozzávalók (kb. 6 húspogácsához): fél kg darált marhahús, 1 fej vöröshagyma, só, bors, 1 evõkanál majonéz, 2 tojás, 2 gerezd fokhagyma, ízlés szerint fûszerek: gyömbér, paprika, szegfûszeg, chili…;
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítése:

A marhahúst a lereszelt hagymával, az áttört fokhagymával, a tojásokkal, a fûszerekkel és a majonézzel dolgozd el és tedd fél órára a hûtõbe. Formálj belõle húspogácsákat, majd lapítsd le õket, és elõször nagy lángon, majd közepesen süsd át õket. Tálald zöldségekkel, salátával, paradicsomszósszal, mustárral, majonézzel, csalamádéval, hogy mindenki azt ehessen hozzá, amit szeret.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!