2024.04.24. - György

Hátszín párolva

Hozzávalók: 60-80 deka hátszín, egy kis zöldség, vöröshagyma, néhány szem bors, 1 babérlevél, 2 evõkanálnyi mustár, fehér borecettel ízesítve.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A hátszínt megtisztítjuk csontjától, bõrétol, megsózzuk s hirtelen kisütjük, aztán zöldséggel, vöröshagymával s pár szem borssal és babérlevéllel, meg 2 evõkanál mustárral fedõ alatt pároljuk. Ha a hús puha, levét a zöldséggel szitán áttörjük egy kis barna rántással sûrítve, fehérborral és ecettel ízesítve felforraljuk és a húst belétesszük. Tálalás elõtt a húst felszeleteljük s a mártással körül vagy leöntve tálaljuk.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!