2024.04.26. - Ervin

Joghurtos burgonyaleves

Hozzávalók: fél kg burgonya, 1 pohár joghurt, 1 ek. liszt, 1 db babérlevél, 1 teáskanál só, néhány szál petrezselyem, vegeta.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A burgonyát megpucoljuk és kocka alakúra aprítsuk. Odaelhelyezzük fõni a babérlevéllel és sóval, kb. 1 liter vízben. Eközben a joghurtot egyenletesre vegyítjük a liszttel, hozzátesszük a vegetát és az apróra vágott petrezselymet.

Amikor a burgonya puhára fõtt, hozzákeverjük a joghurtos lisztet és összefõzzük vele.
Aamikor a burgonya puhára kifõtt, belekeverjük a joghurtos lisztet és összefõzzük vevegyítjük a joghurtos lisztet és összefõzzük vele.

Jó étvágyat!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!