Ha ragadozó vagy, ne hagyd ki a húst sem! Löncskonzerv, maradék sonka, szalonna vagy felvágott, sõt virsli is jöhet bele. Én egyszer májkrémbõl készítettem a milánóit. Mennyei volt, tényleg! A húsfélét a hagymán pirítsd meg mielõtt ráöntenéd a paradicsomot. Növényevõk 300-400 Ft-ot, ragadozók 400-600 Ft-ot fizetnek a szakácsnak.
Tészta piros mártással
Hozzávalók: 1 kis fej hagyma; paradicsomkonzerv; tészta; fûszerek: só, bors, oregánó, bazsalikom; sajt.
Fõzz tésztát! A mártáshoz aprítsd fel a hagymát, olajon párold meg, öntsd rá a parit és fûszerezd! Ha nagyon sûrûnek találod, önts hozzá egy kis vizet, ha túl híg, forrald egy kicsit tovább! Kész mártásodat öntsd a leszûrt tésztára, reszelj rá sajtot és burkold be!
Ha ragadozó vagy, ne hagyd ki a húst sem! Löncskonzerv, maradék sonka, szalonna vagy felvágott, sõt virsli is jöhet bele. Én egyszer májkrémbõl készítettem a milánóit. Mennyei volt, tényleg! A húsfélét a hagymán pirítsd meg mielõtt ráöntenéd a paradicsomot. Növényevõk 300-400 Ft-ot, ragadozók 400-600 Ft-ot fizetnek a szakácsnak.
Ha ragadozó vagy, ne hagyd ki a húst sem! Löncskonzerv, maradék sonka, szalonna vagy felvágott, sõt virsli is jöhet bele. Én egyszer májkrémbõl készítettem a milánóit. Mennyei volt, tényleg! A húsfélét a hagymán pirítsd meg mielõtt ráöntenéd a paradicsomot. Növényevõk 300-400 Ft-ot, ragadozók 400-600 Ft-ot fizetnek a szakácsnak.