2024.04.24. - György

Tészta piros mártással

Hozzávalók: 1 kis fej hagyma; paradicsomkonzerv; tészta; fûszerek: só, bors, oregánó, bazsalikom; sajt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fõzz tésztát! A mártáshoz aprítsd fel a hagymát, olajon párold meg, öntsd rá a parit és fûszerezd! Ha nagyon sûrûnek találod, önts hozzá egy kis vizet, ha túl híg, forrald egy kicsit tovább! Kész mártásodat öntsd a leszûrt tésztára, reszelj rá sajtot és burkold be!

Ha ragadozó vagy, ne hagyd ki a húst sem! Löncskonzerv, maradék sonka, szalonna vagy felvágott, sõt virsli is jöhet bele. Én egyszer májkrémbõl készítettem a milánóit. Mennyei volt, tényleg! A húsfélét a hagymán pirítsd meg mielõtt ráöntenéd a paradicsomot. Növényevõk 300-400 Ft-ot, ragadozók 400-600 Ft-ot fizetnek a szakácsnak.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!