Kb. 50 dkg filézett lazac, 1 doboz gomba konzerv, 1 közepes fej vöröshagyma, 1 db vastag húsú paprika, 5-6 db koktél paradicsom (vagy 1-2 szeletelt paradicsom), 1 db citrom, só, õrölt bors, kakukkfû, bazsalikom, oregano
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Dupla alufóliát kiterítek, megkenem vajjal, ráhelyezem a befûszerezett lazac szeleteket, hagymát karikázok rá, felszeletelt paprikát, paradicsomot is ráteszem. Végül 1 doboz gomba konzervet, melyrõl elõzõleg leöntöttem a levét. Négy-öt kiskanál vajat rakok rá elosztva.
Az alufólia széleit felhajtom, és az egészet egy másik alufóliával összecsomagolom teljesen zárttá. Kiolajozott tepsibe teszem, és elõmelegített 200 fokos sütõben 35 percig sütöm. Közben a sütés felénél megfordítom az egészet a tepsiben. Sütés után még 15-20 percig a sütõben lehet hagyni, had párolódjon. Nagyon finom, omlós, fûszeres hal lesz az eredmény. Én majonézzel tálaltam.