15-20 db mirelit garnéla, 2 ek olívaolaj, 1-2 gerezd fokhagyma, 1/2 citrom leve, 4-6 db töltenivaló csiperke gomba, 1 kicsi lilahagyma, 1 szál halványító zeller (elhagyható), 15 dkg tejföl, 1 tojássárgája, vaj a tál kikenéséhez, só, õrölt bors
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A gomba szárát aprítsuk fel. A lilahagymát és a zellert szeleteljük fel vékonyan és az aprított gombaszárral együtt tegyük az olajba, amelyben a rákot sütöttük. Süssük az olajban pár percig. Ha kihûlt, adjuk hozzá a tejfölt és a tojássárgáját, ízesítsük ízlés szerint.
Kapcsoljuk be a sütõ grillfunkcióját (200 fok). Helyezzük a gombákat egy vajjal kikent tálba. Tegyünk mindegyik gombába 3-4 (jusson a töltelék tetejére is!) garnélát és elosztva öntsük rá a krémet. Közepes fokozatú grill alatt aranybarnára sütjük (gratinírozzuk).