20 dkg túró, 20 dkg burgonya, 0,5 dl tejföl, 2 ek.liszt, 2 tojás, só, bors, zsemlemorzsa, olaj a kisütéshez
Burgonyás-túrós krokett
Hozzávalók:
20 dkg túró, 20 dkg burgonya, 0,5 dl tejföl, 2 ek.liszt, 2 tojás, só, bors, zsemlemorzsa, olaj a kisütéshez
Az áttört túrót jól eldolgozzuk a fõtt, áttört burgonyával, a tejföllel, liszttel, tojással. Sóval, borssal ízesitjük, hengereket formázunk belõle. Zsemlemorzsába forgatjuk és bõ forró zsíradékban kisütjük. Kiváló húspotló feltét bármilyen fõzelékhez.
20 dkg túró, 20 dkg burgonya, 0,5 dl tejföl, 2 ek.liszt, 2 tojás, só, bors, zsemlemorzsa, olaj a kisütéshez