2024.04.25. - Márk

Burgonyás-túrós krokett

Hozzávalók:

20 dkg túró, 20 dkg burgonya, 0,5 dl tejföl, 2 ek.liszt, 2 tojás, só, bors, zsemlemorzsa, olaj a kisütéshez
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az áttört túrót jól eldolgozzuk a fõtt, áttört burgonyával, a tejföllel, liszttel, tojással. Sóval, borssal ízesitjük, hengereket formázunk belõle. Zsemlemorzsába forgatjuk és bõ forró zsíradékban kisütjük. Kiváló húspotló feltét bármilyen fõzelékhez.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!