2024.04.19. - Emma

Kuszkusz saláta

Hozzávalók:

1 bögre kuszkusz, 1 bögre narancslé, 1 piros alma (savanykás), 1 zöld alma, 1 citrom leve, 3 marék dió, megpirítva, durvára vágva, 2 szál szárzeller, megpucolva, felaprítva, 1 kisebb fej lilahagyma, apróra vágva, 2-3 marék kezeletlen mazsola
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A kuszkuszt felöntöttem a megmelegített narancslével, majd lefedve állni hagytam. A kockákra vágott almát meglocsoltam a citromlével. A megpuhult kuszkuszt összekevertem az almakockákkal és a többi hozzávalóval. Érdemes legalább egy nappal korábban elkészíteni, és behûteni. Mára istenien átjárta az egészet a zeller aromája
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!