2 csirkemell feldarabolva, 1 evõkanál méz, 2-3 gerezd fokhagyma, 2-3 fej nagyobb hagyma, 2 citrom leve, só, 1 marék mazsola, 1 marék aszalt szilva, olaj a tajine kikenéséhez, 1 dl víz, 1 dl muskotályos fehérbor

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Alufóliával lefedem, hûtõbe teszem, és hagyom, hogy picit átjárja a páclé. A tajine tetejét rátéve, az alatt sütöm, közben gyakran locsolom a saját levével, egyszer félidõben meg is kevergetem. Ha a levét elsülné, pici vízzel pótlom. Mikor puha-omlós a csibénk, erõsebb hõfokon addig sütöm, míg szép piros-ropogós lesz. Zöldséges kuszkusszal tálalom.
