2025.07.15. - Henrik, Roland

Spenótleves

Hozzávalók:

50 dkg fiatal paraj, 1 kukoricakonzerv, 1/2 fej vöröshagyma vékonyan fölszeletelve, 1/2 kávéskanál szardellapaszta, 2 gerezd zúzott fokhagyma vagy fokhagymakrém, 2 kávéskanál pirospaprika, 7 dl csirkehúsleves (kocka vagy zacskó), só, egy kevés olaj
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A szardellapasztában süssük meg egy kissé a hagymát, fokhagymát, paprikát, utána tegyük a levesbe, és kis lángon fõzzük néhány percig. Ezután a kukoricát rakjuk a levesbe, végül a durvára felvágott parajleveleket, de ne fõzzük puhára, ropogósaknak kell maradniuk.
Spenótleves
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!