2024.03.29. - Auguszta

Hány percet kell futni egy brassói ledolgozásáért?

Budapest - A bécsi szeletért petrezselymes burgonyával 68 percig kell úszni, ugyanennyit biciklizni, vagy 43 percet élénk tempóban futni - tudható meg egy magyar étterem étlapjáról. Az összes azon szereplõ étel fehérje-, zsír-, szénhidrát- és kalóriatartalmát feltüntetik, valamint azt is, hogy mennyit kell sportolni az adag "közömbösítéséért".
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Mindez nem rettenti el azonban a vendégeket. Az étterem, amelynek tulajdonosa Fábián László olimpiai bajnok öttusázó, meleg és hideg elõételeket, salátákat, szárnyasokat, marha- és sertéshúsételeket, halat, tésztákat és desszerteket egyaránt kínál, a fenti módszerrel.

Az étlapon feltüntetik azt is, hogy melyek a híres magyar sportolók kedvenc fogásai, amelyek között akad jócskán laktató és könnyû saláta egyaránt.

A szénhidrátot csupán nyomokban tartalmazó mozzarellagolyók paradicsommal - amely ma az egyik legdivatosabb elõétel - elfogyasztása után 53 percet kellene futni, 83 percet pedig biciklizni, hogy a vendég semlegesítse a fogás kalóriaértékét.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!