2024.03.29. - Auguszta

Csirkehúsos saláta

Hozzávalók: 40 dkg sült csirkemell, 15 dkg zöldborsó, 20 dkg édeskés alma, 20 dkg csemege uborka, kis majonéz, mustár, pici só, pici édesítõ, 2 kanál tejfel.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A húst felvágjuk egyforma darabkákra. Az almát meghámozzuk, szintén felvágjuk, az uborkát kockákra vágjuk. A zöldborsót megfõzzük. A tubusos majonézt kissé feljavítjuk mustárral, sóval, édesítõvel és a tejfellel. Az egészet finoman összekeverjük. Önmagában vagy magos péksüteménnyel fogyasztjuk.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!