Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Karfiolos-szardellás metélt
Hozzávalók: 40 dkg metélt tészta, 1 fej karfiol, 1 doboz olajos szardella, 2 ek. olaj, ételízesítõ, õrölt bors, só.
A tésztát sós vízben kifõzzük. A karfiolt rózsáira szedjük és ételízesítõs vízben roppanósra fõzzük. A szardelláról az olajat leöntjük, a halakat felvágjuk. A felét a forró olajjal elkeverjük, és hozzáadjuk a lecsöpögtetett karfiolt. Kb. 4 percig közepes lángon pirítjuk. Belekeverjük a tésztát és a maradék szardellát. Borssal meghintjük és az egészet lazán átkeverjük. Önálló fogásként vagy grillezett hallal tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!