Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Magdolna ragu
Hozzávalók: 50 dkg sovány comb csíkokra vágva, 10 dkg füstölt szalonna, 1 vöröshagyma, paprikakrém, 1 mokkáskanál mustár, kávéskanálnyi paradicsompüré, csipet majoranna, 2 db kávétejszín, liszt.
A füstölt szalonnát kisütjük, a hagymát megfonnyasztjuk benne. Rátesszük a húst, majd meghintjük kevés liszttel, hozzáadjuk a paprikakrémet. Felöntjük vízzel, annyira, hogy ellepje. Hozzáadjuk a többi fûszert, mustárt, paradicsompürét, majorannát. A végén összefõzzük a tejszínnel, és sózzuk. Köret: rizs vagy házitarhonya.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!