2024.04.19. - Emma

Sertésraguleves kelkáposztával

Hozzávalók: 4-5 adaghoz: 30 dkg sertéscomb, 1 tasak Sertéssült fûszerkeverék, 10-10 dkg sárgarépa, petrezselyem, zeller, 30 dkg kelkáposzta, 1 tk ételízesítõ , 1 ek liszt, 2-3 dl tejföl.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A 2x2 cm kockára vágott sertéscombot kevés olajon pirítjuk, pároljuk a Sertéssült fûszerkeverék 1/3-ával. ¾ puhuláskor hozzáadjuk a 2 cm-es kockákra vágott zöldségeket, kelkáposztát, majd a maradék fûszerkeveréket, ízesítjük 1 teáskanál ételízesítõvel. Röviden pároljuk. Felöntjük 1,5 l hideg vízzel, lassan forraljuk. Amikor a káposzta megpuhult, lisztbõl, vízbõl és tejfölbõl készített habarással sûrítjük, készre fõzzük.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!