Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Pikáns csirkemell
Hozzávalók: 2 db csirkemell, 15 dkg gomba, 10 dkg trappista sajt, majoránna, bors, Delikát, liszt, kevés olaj, paradicsompüré, rizs.
A csirkemellet kicsontozzuk, kiverjük. Kevés delikáttal ízesítjük, lisztben megforgatjuk. Kevés olajon, kevés vízzel fedõ alatt megpároljuk. A gombát felszeleteljük, olajon megdinszteljük, és a fûszerekkel ízesítjük. A paradicsompürét is hozzáadjuk. Lapos tûzálló tálba fektetjük a húsokat, ráöntjük a gombasalátát, reszelt sajttal megszórjuk, sütõben átsütjük, hogy a sajt ráolvadjon. Rizzsel melegen tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!