Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Felemás lepény
Hozzávalók: Az egyik félhez: 20 dkg liszt, 10 dkg margarin, 1 ek. cukor, 1 tojássárgája, pici só, fél citrom leve, 40 dkg kimagvalt gyümölcs, 15 dkg darált dió. A másik félhez: 3 tojás, 3 evõkanál cukor, 2 ekanál liszt.
A tésztát összegyúrjuk, tepsibe téve kézzel vékonyra szétnyomkodjuk, mérsékelt tûznél félig megsütjük. Megszórjuk darált dióval, a kimagozott gyümölcccsel, és bõven cukorral. A három tojást, cukrot, lisztet piskótatésztának összedolgozzuk, majd ráöntjük a félig megsült, gyümölccsel borított tésztára. Készre sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!