Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Rakott burgonya hússal
Hozzávalók: 1 kg burgonya, 50 dkg sertéshús, 1 fej apróra vágott hagyma, só, bors, pirospaprika, 6 dl tejföl, 1 evõkanál liszt, 2 kanál zsír.
A burgonyát karikákra vágva megfõzzük. A húst ledaráljuk, ízesítjük, sóval, borssal, paprikával összekeverjük, és az apróra vágott hagymán puhára pároljuk. Amikor készen van, behabarjuk tejfellel. Ezután egy kisebb méretû tûzálló tálat kikenünk vékonyan zsírral, és lerakjuk egy réteg fõtt burgonyával, rátesszük a húst, szépen elrendezve, és erre ismét burgonyát teszünk. Megsózzuk, majd a maradék tejfölt rásimítjuk. Elõmelegített sütõben 15 percet sütjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!