Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A tejszínes burgonyát kb. 40-45 percig sütjük. A felhevített borban megpuhítjuk az aszalt sárgabarackot. A sütõt visszakapcsoljuk 80 fokra (lk. sütõ 60 fok). A húsról felitatjuk a nedvességet, majd megborsozzuk, sózzuk. Serpenyõben felforrósítjuk az olajat, a hús mindkét oldalát gyorsan pirosra sütjük. Ha kell utána fûszerezünk és tûzálló tálra rakjuk. A sárgabarackot kiszedjük a borból és a pecsenyelében kissé megpároljuk.
Minden szelet húsra 4 szem barackot és 1 szelet Camembert rakunk, majd a sütõ középsõ részében kb. 15 percig sütjük, míg a tetején megolvad a sajt. A hús belseje maradjon rózsaszín. A pecsenyelét felforraljuk a borral és a levessel, erõs forralással egyharmadára sûrítjük. Belekeverjük a vajat és a szárított kakukkfüvet. Ízesítjük. A húst a mártással és a burgonyafelfújttal tányérokra osztjuk. Friss kakukkfûvel díszítve táláljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!