2024.04.19. - Emma

Daragaluska

Egy gyenge evõkanál zsírt jól elkeverünk, hozzáadunk egy egész tojást, kevés sót és egy deci finom darát.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ha kissé állni hagyjuk, kanállal szép hegyes galuskákat fõzhetünk a leszûrt forró levesbe, melyben még 10-15 percig folyton fõni hagyjuk s aztán még egy-két kanál levest hozzászûrve a tûzhely szélén legalább 10 percig állni hagyjuk. Tehát tálalás elõtt egy félórával kell a daragaluskát befõzni.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!