2024.04.19. - Emma

Párolt, sült fokhagyma

Hozzávalók személyenként: 15-20 gerezd fokhagyma, 15 g vaj, apróra vágott petrezselyemzöld, só.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A fokhagymagerezdeket megtisztítjuk és vajban lassan pároljuk 15 percen át. Sózzuk és összekeverjük az apróra vágott petrezselyemzölddel. Tipp! Hús sütéskor az utolsó periódusban mellé tesszük a húsnak és úgy sütjük készre. Igazi csemege!

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!