Hozzávalók: 40 dkg sült csirkehús, 10 dkg sajt, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek. finomra vágott friss bazsalikom, 1 kk. citromlé, 4 magos hamburgerzsemle, õrölt bors, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A sajtot felolvasztjuk, és belekeverjük a zúzott fokhagymát, a bazsalikomot, a citromlevet, az apró kockákra vágott csirkehúst, majd megsózzuk, borsozzuk. Négy részre osztjuk, a félbevágott zsemlékbe kanalazzuk, majd alufóliába csomagoljuk a szendvicseket, és forró sütõben 8 percig sütjük. Rácsra tesszük hûlni, majd kicsomagoljuk, és azonnal tálaljuk. Variáció: A csirkehúst maradék sertéssülttel is helyettesíthetjük.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!