2024.04.25. - Márk

Só-ágyon sült csirke

A csirkét megmossuk, szárazra töröljük, hasüregébe tesszük a rozmaringot. Két lábát összekötjük, a szárnyvégeket a szárnycomb mögé tekerjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Tûzálló tálba töltjük a sót, felületét elsimítjuk, ráfektetjük a csirkét, elõmelegített sütõbe toljuk. Mérsékelt tûznél pirosra sütjük. ( kb. 1 óra ) A csirkét csak a só gõzé járja át, a husi porhanyós marad. Õsrégi eljárás, grillezéssel egyenértékû fogyókúrás étel. Idénysalátával, vagy befõttel körítsük!

Hozzávalók:
1 csirke
1 kg konyhasó
1 ágacska rozmaring

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!