20 dkg sárgarépát és 20 dkg burgonyát meghámozok, lereszelek, majd felaprított rozmaringágat és zsályaleveleket adok hozzá.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Lassan hozzászitálok 2 evõkanál lisztet és hozzáadok 4 evõkanál vizet. Összekeverem és négy egyenlõ részre osztom a masszát. Kevés forró olívaolajba beleteszem az egyik adagot, ellapítom, majd mindkét oldalát egyenletesen megsütöm. Forrón tálalom a ropogós finomságot.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!