Ha a csirke még nagyon fiatal, elég ha egy kanál zsírban a szétdarabolt, kisé besózott csirkét fél óráig pároljuk.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Azután egy kanál liszttel behintve és evvel is párolva, felöntjük az idõközben megfõtt s áttört 1 kiló paradicsomból nyert lével. Ha már kinõtt nagy csirkébõl készítjük, tanácsosabb a szétdarabolt csirkét sósvízben megfõzni. A zsír és lisztbõl világos rántást készítünk, felöntjük a friss, vagy télire eltett paradicsomlével. A leszûrt csirkedarabokat belerakjuk s levével hígítjuk. Tetszés szerint cukrozhatjuk is s az asztalra apró haluskával tálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!