Hozzávalók: 5 kg érett bogyó, 3 kg cukor, 7 dl víz.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A bodzát megmosom és leszemezem. A vízbõl és a cukorból szirupot fõzök, majd beleteszem a bodzát. Felteszem fõni és lekvársûrûségûre fõzöm. Elõmelegített üvegekbe teszem, lezárom, majd öt percre fejreállítom. Ezt követõen kidunsztolom. A cigánygyerek az udvaron, utcán általában bodzalekváros kenyeret eszik. Nagyon finom lekvár !!!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!