2025.07.13. - Jenõ

Bólé vegyes gyümölcsökbõl

Hozzávalók: 20 dkg meggybefõtt, 20 dkg õszibarackbefõtt, 15 dkg eper, 15 dkg ribizli, 1 dl konyak, 1 dl Maraschino likõr, 7 dl száraz fehérbor, 7 dl száraz pezsgõ.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A befõtteket bóléstálban összekeverjük, hozzáadjuk a ribizlit és az epret. Ráöntjük a konyakot, a likõrt és a bort, majd egy órára hûtõszekrénybe tesszük. Fogyasztás elõtt felöntjük a lehûtött pezsgõvel.

Kellemes italozást!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!