Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Zöldséges, tormás hús
Hozzávalók: 60 dkg cupákos marhahús (pl marhafartõ), 1 csomó levesszöldség, 3 fej hagyma, 3-4 szem szegfûszeg, 1 babérlevél, törött bors, 5 dkg vaj, 5 dkg liszt, 10-12 dkg frissen reszelt torma, fél liternyi húsleves, cukor, só.
A húst a tisztított zöldségekkel és két fej hagymával, a babérlevéllel és szegfûszeggel felteszem fõni. Közben elkészítem a tormamártást: A vajból és a lisztbõl világos rántást készítek, a húslével felengedem és ebbe teszem a tormát és a harmadik hagymát reszelve. Borsozom, sózom, cukrozom, felforralom és a felszeletelt fõtt húsra öntöm.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!