Hozzávalók: 60 dkg cupákos marhahús (pl marhafartõ), 1 csomó levesszöldség, 3 fej hagyma, 3-4 szem szegfûszeg, 1 babérlevél, törött bors, 5 dkg vaj, 5 dkg liszt, 10-12 dkg frissen reszelt torma, fél liternyi húsleves, cukor, só.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
A húst a tisztított zöldségekkel és két fej hagymával, a babérlevéllel és szegfûszeggel felteszem fõni. Közben elkészítem a tormamártást: A vajból és a lisztbõl világos rántást készítek, a húslével felengedem és ebbe teszem a tormát és a harmadik hagymát reszelve. Borsozom, sózom, cukrozom, felforralom és a felszeletelt fõtt húsra öntöm.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!