2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Kelkáposzta fõzelék

A kelkáposzta fejeket négy felé vágva feltesszük egy fazékba s ha egy ideig már forrt, ezt az elsõ vizet leöntjük s újból teszünk rá vizet és megsózva fõzzük addig, míg megpuhult.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Barnás rántást készítünk, melybe egy evõkanál tisztított majorannát s egy kis törött borst is teszünk s aztán hozzáöntjük lassan a megfõtt kelt. Ennél is vigyázva, hogy híg ne legyen. Ha azután jól elforrt a rántással, tetszés szerint tejfelt is teszünk hozzá.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!