Körülbelül, egy negyed kiló szép friss zöldbabot két-három részre vágunk s azt sós vízben puhára megfõzzük.
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
Ehhez vékony rántást készítünk, kevés vereshagymát reszelünk a rántásba s aztán felöntjük a zöldbabbal; ha sûrû, hígítjuk egy kiscsont, vagy húslével. Tetszés szerint ecetet, tejfelt teszünk hozzá s apró zsemlyekockával betálaljuk.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!