Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Vegyes saláta (friss)
Hozzávalók: 1 fej káposzta, 2-3 salátauborka, 30 dkg paprika, 30 dkg paradicsom, 1 fej hagyma, só, 10-12 EK cukor, 4-5 EK ecet, 1 KK köménymag, 1 EK koriander, 1 liter víz.
A káposztát kettévágom, kivágom a torzsáját, legyalulom és besózom. Negyed óra múltán kinyomkodom, hozzáadom a vékonyra szelt hagymát, leforrázom a vízbõl, ecetbõl, köménybõl és korianderbõl forralt lével. Mikor testmelegre hült, belekarikázom a kicsumázott paprikát, belegyalulom a hámozott salátauborkát és belenegyedelem a paradicsomokat. Egy napig eláll.
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!