2024.04.16. - Csongor

Sárgarépa fõzelék

6-8 répát megtisztítunk, megmosunk. Elõbb karikára, azután metéltre vágjuk s lábosban egy jó kanál zsírban puhára pároljuk, mindig csak egy kevés vizet öntünk rá, hogy oda ne égjen.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egy kevés zöld petrezselymet finomra vágunk, a répára tesszük, meghintjük egy kanálliszttel, evvel jól elkeverjük, megsózzuk, tetszés szerint cukrozzuk és tejjel feleresztjük. Jó fél óráig fõzzük még így lassan, mindig egy kevés tejet öntve utána, ha nagyon sûrû lenne.

Jó étvágyat kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!