2024.04.19. - Emma

Mexikói csokoládépuncs

Egy edényben elkeverünk 1.25 dl tejszínt, 0.5 l tejet, 7.5 dkg keserû csokit apróra törve, kevés keserû likõrt. Állandóan keverve felmelegítjük, simára keverjük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Fölverjük a 4 tojást 5 ek. vízzel, a forró folyadékhoz adjuk, közben folyton keverjük, hogy össze ne csomósodjon. Habosra fõzzük, csészékbe öntjük, tetejét tejszínhabbal díszítjük és fahéjjal megszórva tálaljuk.

Hozzávalók:
2-3 dl habtejszín
7.5 dkg keserû csoki
0.5 l tej
4 tojás
1-2 cl keserû likõr (Bitter vagy Unicum)
5 ek. víz
õrölt fahéj

Kellemes italozást kíván a recept.zug.hu!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!